10-04-2012

Tekst

Så skete det igen !!

Jeg er stoppet som frivillig for SSOP og Familienetværket. Jeg måtte sende alle støtteartiklerne som jeg solgte tilbage til de respektive foreninger, da jeg blev hetzet på facebook af en anden sælger/kontaktperson, og ingen af de respektive foreninger har villet støtte op omkring mig. Så må jeg nok sige, at det ikke er så meget værd længere for mig, at bruge tid, penge og kræfter på at samle penge ind til dem.

Det er nu 3. gang jeg føler mig udnyttet, misbrugt, chikaneret og snydt som frivillig - blot fordi man gerne vil gøre andre godt - OG fordi jeg kan ! Først med "Knoglen" ,så som ungdomstræner i badminton... og nu dette !!!

Facebook er jo meget brugt til den slags svineri og hvorfor nogen vil sidde og finde på løgne og andet snavs for at genere mig - jeg samler også ind til deres soldater - DET er mig helt uforståeligt. Og hvorfor de foreninger der modtager pengene ikke giver opbakning til dem de har "ansat" det forstår jeg heller ikke.

Vi - min mand og jeg - har haft rigtig mange gode timer på Ålborg kaserne da vi deltog til de pårørendearrangementer der var lavet.

Vi vil gerne takke ALLE dem der har handlet med os og STOR tak til Ålborg Kaserne for den gode behandling og hjertelige modtagelse vi altid fik når vi kom med vores "butik". Maden i kantinen er fantastisk og i er nogle rigtig skønne mennesker.

Tusind tak - det har betydet SÅ meget Cool

Jeg har været ved at droppe det frivillige arbejde før, også pga chikane, men så tog manden over som ansvarlig og jeg som "hjælper" og det kørte faktisk fint igen, men så stak onskaben næsen frem igen og nu valgte han så, af hensyn til mig, at stoppe helt. Vi sendte 25 kg merchandice retur - og må nu til at sende afbud til div større arrangementer som vi havde fået lov at deltage ved. Bla har vi også takket være SPies rejser, fået flyttet vores rejse, for at kunne deltage til arrangement på Ålborg Kaserne. Vi havde bestilt rejsen og betalt, men det lykkedes os at få den flyttet.

Vi skulle have været til den store internationale boksestævne i Arena Nord i Frederikshavn - vi var utroligt stolte over at få lov at stille bord op til så stort at arrangement.

Tak til Lottes Guld og sølv i Sæby, fordi hun lod os låne "soldier to soldier" armbåndene ( det var en mindre formue at stå med )

Alt så godt ud og vores salg er gået rigtig godt. Vi følte virkelig vi gjorde en god gerning - og det tror jeg også vi gjorde.

Dog er man ret meget på egen hånd.... bla er der aldrig hilsen eller opringning fra Familienetværket - som jo sælger den gule sløjfe og modtager pengene fra os. Det er somom de slet ikke interesserer sig for hvordan det går med deres "artikel". Vi havde ofte problemer med at få de varer vi havde brug for og måtte nogle gange gennem større diskussioner med reklamefirmaet som stod for afsendelsen af varer vi bestilte.

Samtidig gik det op for mig at det faktisk ikke er alle pengene der går til formålet, idet der går en hel del til administration - noget som ejg ikke tror mange ved.

Af de 50 kr som man giver for den gule sløjfe, går kun 60 % af overskudet til soldaterne.....

Jeg har via flere veje forsøgt at få Aagaard til at fjerne den grimme tekst der er skrevet om mig i deres facebookgruppe, men det vil de ikke. Jeg ved ikke hvad de vil have ud af at jeg skal stå udstillet der, ihvertfald gav det udfaldet til, at jeg nu dropper det hele. SSOP vil heller ikke gå ind i sagen og Familienetværket vender bare ryggen til. Hva er så mere rigtigt end at stoppe ??

Det hele lugter pludselig af jantelov og penge og så er jeg ikke med mere.

Jeg har også modtaget hilsner her på min hjemmeside, som har gjort mig meget ked af det. På spillesiden Kom&Vind er jeg gennem hele sønnens udsendelse blevet mobbet og chikaneret af andre så nu har jeg efter 11 års medlemsskab slettet min profil på den side, idet man fra KOV´s side intet foretog sig. Et godt sted at lære mobning og hetz.... frygteligt !

På min mobil modtog jeg dumme beskeder fra en anden sælger, på trods af at jeg mange gange har bedt personen om at lade mig være i fred.

Jeg klager naturligvis over alt dette her, men ender i sidste ende som ballademageren og syndebukken. Det forstår jeg ikke....  Jeg kan da ikke bare sidde og finde mig i alt det? Jeg bruger alle mine kræfter på at hjælpe andre, på trods af at jeg selv er meget presset af sygdom og presset under sønnens udsendelse - hvor de militære psykologer iøvrigt også svigtede totalt.

Hvad er det for en verden vi lever i ?

På fredag tager manden og jeg et stort spring - vi flytter. Vi flytter fra denne rede vi bor i, her hvor mange minder hænger på vægge og i luften, om den tid Tobias var afsted og ALT det der er sket pga det. Jeg burde være stolt over de penge jeg har fået samlet ind, men et eller andet sted, fortryder jeg at jeg gjorde det, for jeg synes godt nok jeg betaler en stor regning nu.

Jeg vil ALDRIG være frivillig mere !!!