Juni 2008 fik vi en ny Westi - læs lidt om det her nedenunder

Her er Fie så efter hun havde været hos frisør. Dejlig hvid og nyklippet.

Det næste billede er fra da vi hentede hende... ganske forfærdeligt at se på, men utrolig sød og rar
.
Fie er genbrugshund, vi er hendes 3. familie.

Vi har i lang tid søgt efter en voksen Westi da vi har erkendt at en hvalp er for stort et arbejde for os.

Har prøvet mange steder og kender til de forskellige risici mht Westier og sygdomme, det eneste vi mangler at møde er ærlige mennesker vs deres hund når det gælder salg/omplacering
.

På guloggratis løb vi ind i en fusker der ville sælge en Westi som hun påstod bla var chippet. Det var den søreme ikke alligevel.. vil ikke referere hele historien.(men har screen print af samtalen )

Men vi søgte videre, mange dejlige hunde søger jo nye hjem pga forskellige ting.
Så faldt vi over Bella som hun hed dengang. Passende alder og temperament og der blev ringet og aftalt møde.
Vi sad hos ejerne i i Tilst i 3 timer og snakkede, drak kaffe og tilliden synes at være hjemme. Så en ugen senere fik vi bragt Bella.

Bella viste straks interesse i alt det nye, og efter en times tid gav jeg hende snor på og vi gik en tur mens hendes gamle ejere kørte.

Nu begynder det så. Vacc papirerne viser at de ikke er holdt. Hun har ingen sundhedsbog. Dog findes der reg af chip og det er så alt hvad vi får.

Hun blev børstet i 4 dage meget forsigtigt og det lykkes at få alle hårklumper ud og hun ser rigtig fræk og fin ud - og lettet!!
Så kommer turen til frisøren og det går også godt. Endelig ligner hun er Westi.
Frisøren gør så opmærksom på hendes hud... den er rød og plettet - kunne man ikke se under al den pels og ejerne havde intet nævnt.

Nå men hun skal jo ha den manglende vaccination og så bliver der kigget på huden. Medicin og diætkost står nu på programmet og øret er betændt også. Narkose for at få det renset.

Det er ikke ting der er opstået indenfor de få uger vi har haft hende, og nye undersøgelser viser nu at hendes allergi-tal flere steder er over 1000 og den lidelse hun ahr i øret måske kun kan fjernes ved operation.

Vi har købt en syg hund! - de tidligere ejere vil slet ikke høre tale om nogen som helst og afviser enhver form for sygdom eller kendskab til det
.

Vi har nu på under 7 uger haft udgifter på ca 5500 kr - oven i de 3500 kr vi gav for Bella. - ja så røg den jul, for vi er begge på førtidspension.

Vi er så ulykkelige over situationen men dybt forelskede i Bella - som nu lyder navnet Fie. Men vi vil gøre hvad vi kan for den dejlige pige. Vi skal også have fat i hjælp mht hendes stress/angst for det provokerer hendes allergi når hun er så nervøs.

Blandede følelser, vi har grædt en del, men føler os i den grad snydt. Samtidig glad for vi kan gøre noget for Fie så hun får et værdigt liv, og det vil hele tiden blive overvejet hvad der er bedst for hende.

Fie har siden vi fik hende tabt sig, da hun nu får daglig motion gennem byen, langs stranden og rundt i grønne områder. Desværre er det begrænset med godbidder, men vi har skam stået og bagt hundekiks af diætfoder (føj for en stank) og hun elskede fars kager :O)

Dette er meget kort fortalt - og historien fortsætter nok.

Velkommen til vores hjemmeside

Idag - den 28. dec, hvor vores søn også fylder 20 år
, ser Fie så dejlig ud

Vi har besluttet os for, at give hende en chance, så der vil blive bestilt vaccine hos dyrlægen til behandling af den slemme allergi. Håber den så kan tage det værste med fra det betændte øre også, ellers er der tale om at øregangen skal opereres væk. Og så er det en anden historie... men uha, vi håber og krydser fingre for, at lykken endelig smiler til os alle


 
Onsdag 10. oktober 2012 måtte vi give Fie fred. Hendes allergi vandt over hende. Det var en svær og tung beslutning, men den mest rigtige for hende.
Fie vil blive savnet utrolig meget