anno 1994

Forholdet til min søns far har altid været meget anstrengt, jeg kunne skrive side op og ned om det, men det synes jeg ikke jeg vil af hensyn til begge parter.
Fakta er, at det er omkring 10 år siden sønnen har set sin far, han har intet hørt fra ham til fødselsdage, konfirmation, jul etc. Tiden derfør var også meget rodet.

Men, dog 1 episode glemmer jeg ikke, bla fordi jeg har et brev liggende, som min nu afdøde mor skrev den efterfølgende nat, hvor min søn var blevet afleveret af sin far, da denne påstod sønnen var syg.
Jeg tog naturligvis til lægevagt med Tobias, og vi blev bekræftet i, at drengen intet fejlede - derfor mormors vrede reaktion ( og endnu en bekræftelse på, at hans far ikke gad passe ham)

Jeg var i den pågældende weekend blevet opereret i mit knæ, og havde min mor nede til at hjælpe mig. Af samme grund var sønnens samværd hos faderen bestemt til denne weekend.
Det brev slog benene væk under mig totalt, da jeg nu så en side fra min mor som jeg aldrig nogensinde havde oplevet før. Hun ville ikke det blev sendt, men blot have jeg skulle gemme det - det har jeg gjort, og blev totalt rørt igen da jeg idag fandt det.

Jeg skriver det ordret af :

Hr. "Rigsforstander Kristensen"
Ja så stak racismen igen sit gamle halvskallede hoved frem af et ellers godt karmufleret umodent konfirmandfjæs.
I den verden hvor din slags befinder sig er der ikke plads til følelser og omsorg for andre end idioten selv.
Hvis der vises mindste tegn på "abnormitet" så er det ud, uanset det er ens eget kød og blod, hvis et barn på 5 år får blanke øjne og måske røde kinderaf bare spænding ved igen at skulle "være på tur" ved sit fædrende ophav, ja så er det abnormt, og så er det ud - hvad FA.....tror du sådan et barn føler det ? ?
Var du sindsyg i gerningsøjeblikket (som det hedder) du har trods alt avlet ham, og hvis ikke du var det på tidspunktet for 5 år siden, så skal Guderne vide at du opfører dig som en sådan MAR 94.
Grav dig hellere ned i din skørtegrav og bliv der til du rådner op - den glæde det er at have Tobias som sin søn, burde for evigt fratages dig.
M.M.